Cengiz Topel Yıldırımdan açıklama...

CENGİZ TOPEL YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA...

Cengiz Topel Yıldırım gazetelerde çıkan haberler üzerine bir açıklama yayınladı.

Kamuoyunun dikkatine;

Seçimlere sayılı günler kala bilgim dışında sesimin kaydedilip; makaslanarak, bağlamından kopartılarak, haber haline getirilip medyada açıklama olarak takdim edilen yayınlara ilişkin açıklamamdır.

Belirtmek isterim ki, söz konusu haber ve paylaşımlarda yer alan ifadeler, kendi bilgim ve isteğim dahilinde herhangi bir yayın kuruluşuyla paylaşmış olduğum düşüncelerim değildir. Herhangi bir medya organına bir röportaj vermedim, bir açıklama yapmadım. Söz konusu ses kaydında yer alan ifadeler bir sohbet ortamında sarf ettiğim cümlelerdir.

Ne yazık ki Ankara seçimlerine yönelik söylediklerimin sadece belirli bir kısmının alınıp, amacı dışında lanse edildiğini üzülerek görüyorum.

Diğer taraftan, konuyla ilgili haberlerde bu ifadeleri CHP Genel Başkan Başdanışmanı sıfatı ile kullanmış olduğum belirtilmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki Başdanışmanlık görevimi 19.12.2018 tarihinde sonlandırmış bulunmaktayım. Dolayısıyla dost ortamında söylediğim sözler sadece “Cengiz Topel”in sözleridir.
Şu tarihe kadar partimin hizmetinde olduğum gibi bundan sonraki süreçte de partime zarar verecek bir işin içinde olmayacağımı ve partimin başarısı için çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Konuyla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Sorumlular yargı önünde hesap verecektir.

Saygılarımla

Yorum Gönder

Yorumlar