CHP Spor Kurulundan AKP adayına destek...

CHP SPOR KURULUNDAN AKP ADAYINA DESTEK...

Hentbol Federasyonunda seçimler kızıştı… Kenan Nohut, AKP'nin adayının kazanması için baskılara başladı...

Türkiye Hentbol Federasyonunun 31 Ekim tarihlerinde yapılacak Olağan Genel Kurulu öncesi mevcut başkan Bilal Eyüpoğlu ile Uğur Kılıç yasal sürede gerekli imzayı toplayarak adaylıklarını açıkladı.

164 delegenin oy kullanacağı genel kurul diğer federasyonlarda da olduğu gibi yine siyasetin gölgesinde sürüyor.

Geçmiş seçimlerde de olduğu gibi bu seçimlerde de Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın Bilal Eyüpoğlu’nu indirmek için çalışmalara başladığı iddiaları gündemdeyken, Uğur Kılıç’a açık destek verdiği öğrenildi.

CHP’DEN BAYKAN’IN ADAYINA İLGİNÇ DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulunun, yönetiminde birçok CHP’li belediye kulübünden yöneticisi bulunan Bilal Eyüpoğlu’nu desteklemesi beklenirken Uğur Kılıç’ı desteklemesi ise kafaları karıştırdı.

CHP Spor Kurulu Başkanı Kenan Nohut’un, Mehmet Baykan’ın adayını desteklenmesini istemesi hatta talimat vermesi tepkilere neden oldu. Genel Kurulda aday olabilmek için gerekli imzaların verilmesi için parti üzerinden baskı yapılması, 30’a yakın üyenin oyunun mükarrere düşmesine neden oldu.

Kulüplerin fikir bile alınmadan Spor Kurulu başkanı Kenan Nohut’un böyle bir karar alması, Kılıç tarafından kulüplere gelen telefonlarda “Size Kenan beyden talimat gelmedi mi?” denmesi ise bardağı taşıran son damla oldu.

Bilal Eyüpoğlu yönetiminde bulunan ve yeni dönemde de listede olması beklenen CHP’li Belediye kulüplerinin delegeler “Bizim fikrimiz bile alınmadan üstten emrivaki bir tavır sergileniyor. ” denerek tepkilerini dile getiriyor.

  

Yorum Gönder

Yorumlar