Muharrem İnce Adam kazandı mesajının perde arkasını anlattı!

MUHARREM İNCE 'ADAM KAZANDI' MESAJININ PERDE ARKASINI ANLATTI!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuk oldu. Merak edilenleri yanıtladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesinin ardından gazeteci İsmail Küçükkaya'ya attığı 'Adam kazandı' mesajının perde arkası ile 24 Haziran gecesinde ve sonrasında yaşananları anlatan İnce, CHP yönetimine yüklenerek, "Bunu bir plan dahilinde yaptılar. Seçilmemi istemediler" ifadelerini kullandı.


SEÇİM SONUÇLARINI NEDEN OTEL ODASINDA BEKLEDİ?

"4 milyon oy boşa gitti" diyen İnce, CHP'nin o gece sandıkları boş bırakarak sandıklara görevli göndermediğini söyledi. 

Seçim sonuçlarını neden partinin genel merkezinde değil de bir otel odasında beklediğini de anlatan İnce, "Ellerinde hiçbir belge yokken, çıkıp 'seçim ikinci tura kaldı' dediler" ifadelerini kullandı. 

İNCE: O GECE İSTİFA ETMEDİĞİME PİŞMANIM

Son olarak, "50 bin avukat yerine 100 bin sandık görevlisi istemeliydim" diyen İnce, o gece CHP'den istifa etmesi gerektiğini, bunu yapmadığı için pişman olduğunu da vurguladı. 

'170 MİLYON LİRAYI HARCAMADILAR, KURULTAYA SAKLADILAR'

 "Benim bir tane hatam var. Millet 'Adam kazandı' lafını benden duymalıydı." diyen İnce, seçim sonrası parti kasasında kalan paraların amacına uygun olarak kullanılmadığını ve bu paraların kurultayda harcandığını iddia etti.

MUHARREM İNCE 'DEN SEDAT PEKER TEPKİSİ: BİZ MUZ CUMHURİYETİ MİYİZ?


Yorum Gönder

Yorumlar