Genç kızın ormanda yaşadığı dehşete istenen ceza belli oldu

GENÇ KIZIN ORMANDA YAŞADIĞI DEHŞETE İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

Antalya'da 18 yaşındaki genç kızın silah ve bıçakla tehdit ederek ormanlık alana götüren ve darp ettikleri parasını çalmaya çalıştıkları iddia edilen 6 sanıktan 3'ünün 8,5 yıldan 23 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılması talep edildi

Olayla ilgili tutuklu sanıklar Kazakistan uyruklu A.S. (18) ve Y.K. (22) ile tutuksuz sanık M.C.Y. (20) hakkında "birden fazla kişi tarafından silahla yağmaya teşebbüs", "çocuğa yönelik birden fazla kişiyle birlikte cebir, tehdit kullanarak silahla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ile "özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçlamalarıyla  Savcılık tarafından hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Savcılığın hazırladığı iddianamede sanıklardan  A.S. ile Y.K. arasında arkadaşlık ilişkisinin bulunduğu ifade edildi. Sanık A.S'nin, mağdur kız M.S'yi, kendi erkek arkadaşı Y.K. ile arkadaş olmaya çalıştığı iddiaları üzerine eve çağırdı iddianamede yer aldı. A.S'nin sanıklardan M.C.Y'yi de arayarak Araçla evin önüne gelmesi istediği iddianamede belirtildi.

CEBİNDEN PARA ÇIKMAYINCA…

Savcılığın hazırladığı iddianamede bir süre evde kaldıktan sonra dışarı çıkan S.D'nin, sanıklar A.S, M.C.Y. ve yaşları küçük olduğu için haklarında Ayrı bir soruşturma yürütülen S.D.K, M.G. ile M.S'nin yardımıyla Araca zorla bir indirildiği belirtildi. Araçta bulunan kurusıkı Tabancayı M.C.Y'nin Mağdura doğrusu ve A.S'nin de "Acaba silahla mı öldürsek?" diyerek tehditte  bulunduğu iddianamede ifade edildi. Varsak mevkiindeki ormanlık alana sanıkların geldikten sonra araçtan indirdikleri S.D'yi rızası dışında alıkoymaya ve darbetmeye devam ettikleri Belirtilen iddianamede daha sonra Y.K'nin bulunduğu yere götürüldüğü bildirildi.

4'Ü KIZ 6 KİŞİ…

Antalya'da 4'ü kız 6 kişinin ormanlık alana götürdükleri 18 yaşındaki genç kızı darp ettiklerini ilişkin cep telefonu ile çektikleri görüntüleri basında yer almış ve bunun üzerine harekete geçen Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şüpheliler gözaltına alınmıştı

Yorum Gönder

Yorumlar