MANSUR YAVAŞ HERKESİN AKLI İLE DALGA GEÇİYOR!

Halk TV ekranlarında yayınlanan, Fatih Ertürk’ün sunduğu, ‘Türkiye Nereye?’ programında ‘Yerel seçimlere doğru’ başlığı altında yaklaşan yerel seçimler konuşuldu.

Halk TV ekranlarında yayınlanan, Fatih Ertürk’ün sunduğu, ‘Türkiye Nereye?’ programında ‘Yerel seçimlere doğru’ başlığı altında yaklaşan yerel seçimler konuşuldu. Konuklardan biri olan Yeniçağ Gazetesi Yazarı Orhan Uğuroğlu Ankara aday tercihleriyle ilgili önemli analizler paylaştı. 

Mansur Yavaş’ın, CHP’liler tarafından da eleştirilen ‘rozetsiz aday olmak istiyorum’ söylemine değinen Uğuroğlu, “böyle bir negatif siyasi yaklaşım olmaz” dedi. 

Uğuroğlu şöyle devam etti: “Mansur Yavaş yüzde yüz kazanırım diyor. O zaman bağımsız aday olun. Zaten rozet istemiyorsunuz, o halde bağımsız olarak kazanırsınız. Buyurun aday olun. Bu partililerin kimliğiyle, kişiliğiyle, siyasi partilerle veya seçmenlerin ve gazetecilerin akıllarıyla dalga geçmektir. Beypazarı’nda başarılı bir dönem geçirmiştir, gazeteci ve televizyoncu olarak çok da desteklemişizdir, yaptıklarını anlatmışızdır. Ama hiç kimse, kendine siyasi partilerin üzerinde bir güç vehmetmesin.”

Orhan Uğuroğlu, Mansur Yavaş’ın siyasi partiler olmadan kazanmasının imkânsız olduğunu sözlerine ekledi. 


Yorum Gönder

Yorumlar