YAVAŞ'A TEPKİLER ARTIYOR! CENGİZ TOPEL YILDIRIM İSMİ ÖN PLANDA

Genar Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa Şen ve akademisyen gazeteci Barış Doster Ankara gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundular.

16 Kasım Cuma günü Haber Global televizyonlarında yayınlanan Neden isimli programda CHP'nin yerel seçim senaryoları gündemdeydi. Genar Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa Şen ve akademisyen gazeteci Barış Doster Ankara gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Mansur Yavaş'ın bulunmaz Hint kumaşı tavırları çok ciddi rahatsızlık yarattı

Mustafa Şen, Ankara'dan henüz döndüğünü belirtip, kulis bilgilerine eriştiğini dile getirdi ve şunları söyledi:

"Mansur Yavaş'a yönelik çok ciddi tepki var. Diyorlar ki, Mansur Yavaş kndisini bulunmaz Hint kumaşı konumuna çekti, yani benim size değil sizin bana ihtiyacınız var konumuna çekti. Bu da hem CHP'de hem de İYİ Parti'de çok ciddi huzursuzluk yarattı. Sadece parti tabanlarında değil parti yönetimlerinde de hiç hoş karşılanmadı. Bir de "rozetsiz" meselesi... Bu şu anlama geliyor ki ben de öyle düşünüyorum, bu üsttenci bir bakış açısı...

CHP'nin kendi öz evlatlarının da ismi hala ön planda. Mesela Cengiz Topel Yıldırım var

Gazeteci Barış Doster ise şu ifadelerde bulundu:

"Sayın Yavaş'a şöyle bir tepki de var. Aday oldu,1 puanla kaybetti ve onun talebiyle, onun ricasıyla, onun kontenjanından gelenlerin bir kısmı da belediye meclis üyesi oldukları halde partiden istifa ettiler. Bu açıdan da CHP'de Mansur Yavaş'a büyük tepki var.

Bir de Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığını da yapan, geçen seçimlerde de adı muhtemel potansiyel adaylar arasında da geçen Cengiz Topel Yıldırım var. Yani CHP'nin kendi öz evlatları içerisinden de adı halen potada olan isimler söz konusu..."

Yorum Gönder

Yorumlar