YAVAŞ GEL MANSUR! CHP'LİLERE "GÖKÇEK'TEN NE FARKINIZ VAR" DEDİ

"Mansur Yavaş olmasın, kaybedeceksek de bizden biri olsun” açıklaması yapan CHP’lileri hedef alan Yavaş, "Bunu söyleyenlerin Melih Gökçek’ten ne farkları var?" dedi.

2014 yerel seçimlerindeki hezimetinin ardından, bağlı bulunduğu CHP ilçe başkanlığına dahi gitmeye tenezzül etmeyip, Yargıtay'a istifasını sunan Mansur Yavaş, en başından beri kendisini istemeyen CHP'lilerin sabrını bu hareketiyle taşırmıştı.

CHP'lilerin adını dahi duymaya tahammül edemediği Mansur Yavaş, yeniden Ankara adayı olması açısından gündemde. CHP tabanında ise her geçen dakika çığ gibi büyüyen bir tepki söz konusu. 

Mansur Yavaş'ın bu tepkilere cevabı ise 2014 yerel seçimlerindeki mağlubiyetten de Yargıtay'a sunulan istifadan da daha sert oldu. Mansur Yavaş, hadsizlikte ne kadar sınırsız olabileceğini gösterir gibi, kendisini istemeyen sayıları milyonu geçen Ankaralı CHP'lilere "Melih Gökçek'ten ne farkınız var" dedi.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarında aktardı bu bilgiyi. Sarıkaya şunları söyledi:

"Bugün de iş birliğinin yapılması gerektiğini belirtti.

'Mansur Yavaş olmasın, kaybedeceksek de bizden biri olsun' açıklaması yapan CHP’lileri hedef aldı, tepkisini koydu:

'Bunu söyleyenlerin Melih Gökçek’ten ne farkları var? Gökçek de benden olana hizmet götürürüm, olmayana götürmem diyordu; aynı şeyi şimdi de onlar söylüyor. Bizden olana destek veririz, olmayana vermeyiz anlayışından başka bir şey değil yaptıkları.' dedi."

Yorum Gönder

Yorumlar